Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Jarolím po triumfu v poháru prodloužil v Boleslavi o tři roky

Mladá Boleslav - Další tři roky by na lavičce Mladé Boleslavi měl zůstat trenér Karel Jarolím. Středočeský klub pod vedením bývalého trenéra Slavie či Slovanu ve středu vyhrál podruhé v historii český pohár a zahraje si příští sezonu Evropskou ligu.

Karel Jarolím
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

"Dohodnutí jsme byli delší dobu, jen jsme tu informaci ještě nechtěli pouštět ven," uvedl prezident středočeského celku Josef Dufek. "O tom, že trenér podepsal novou smlouvu, věděli už před středečním finále poháru také hráči," dodal.

Jarolím převzal Mladou Boleslav v lednu 2014 a dovedl ji v lize nejprve ke třetímu a pak dvakrát ke čtvrtému místu. V nedávno skončeném ligovém ročníku měl tým s 63 góly nejlepší ofenzivu.

Do skupiny Evropské ligy se však zkušenému kouči postoupit nepodařilo. Nejprve Boleslav vypadla ve třetím předkole s Lyonem a loni nestačila už ve druhém předkole na norský Strömsgodset. Díky triumfu ve finále MOL Cupu nad Jabloncem (2:0) letos Středočeši začnou ve třetím předkole Evropské ligy.

Devětapadesátiletý Jarolím v české lize vedl Slavii, Příbram a Slovácko, působil také ve Slovanu Bratislava, v saúdskoarabském Al Ahlí a klubu Al Wahda ze Spojených arabských emirátů. Spekulovalo se, že by mohl převzít národním tým v případě, že by po mistrovství Evropy skončil Pavel Vrba.

Je nám líto, video expirovalo.
Nový pohár nevydržel boleslavské oslavy
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články