Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

České florbalistky porazily Slovensko vysoko 8:3

České florbalistky porazily ve svém úvodním utkání na domácím Mezinárodním turnaji reprezentací v Pardubicích Slovensko 8:3. Dvěma góly k tomu přispěla Denisa Ratajová a tři asistence si připsala Veronika Enenkelová. V neděli od 10:30 bude hrát tým trenéra Saschy Rhynera o prvenství se Švýcarkami, které v pátek vyhrály nad Slovenskem 12:3.

Je nám líto, video expirovalo.
Češky neměly se Slovenkami složitou práci – 8:3

Skóre otevřela v osmé minutě Denisa Kotzurová a hned za 24 sekund zvýšila Ratajová. V polovině úvodního dějství upravila už na 3:0 Nela Kapcová. Brankářce Janě Christianové sebrala na druhé straně 78 sekund před koncem první třetiny čistý štít Paulína Hudáková.

Ve 28. minutě sice snížila na rozdíl jediné branky Zuzana Šponiarová, ale pak po trefách Adély Bočanové, Gabriely Tožičkové, Hany Koníčkové a Ratajové český tým definitivně rozhodl. Na konci druhé části snížila Denisa Ferenčíková, ale poslední slovo měla 25 sekund před koncem Magdaléna Plášková.

ČR - Slovensko 8:3 (3:1, 4:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 8. Kotzurová (Enenkelová), 8. Ratajová (Jiráková), 11. Kapcová (Tožičková), 32. A. Bočanová (Enenkelová), 37. Tožičková (Hermannová), 38. Koníčková (Enekelová), 38. Ratajová (Krupnová), 60. Plášková (Kapcová) - 19. P. Hudáková (K. Hudáková), 28. Z. Šponiarová, 39. Ferenčíková (P. Hudáková). Rozhodčí: Järvi, Kirsilä (oba Fin.). Vyloučení: 0:1. Bez využití. Diváci: 248.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články