Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Další odstoupení z Tour kvůli covidu. Nemoc zastavila Barguila

Seznam jezdců, kteří z letošní Tour de France museli odstoupit kvůli koronaviru, se opět rozšířil. Před třináctou etapou kvůli pozitivnímu testu na covid odstoupil francouzský cyklista Warren Barguil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 12. etapy Tour de France

Výsledky testů zbývajících sedmi jezdců stáje Arkéa-Samsic včetně vítěze Vuelty z roku 2016 a Gira d'Italia z roku 2014 Naira Quintany byly negativní. Tým o tom informoval na sociální síti Twitter.

Barguilovi v průběžném pořadí Tour patřila 24. příčka se ztrátou 43 minut na vedoucího Jonase Vingegaarda. Z jezdců stáje Arkéa-Samsic je nejlepší Quintana na šesté pozici.

Kvůli covidu už muselo odstoupit z Tour šest jezdců - George Bennett a Vegard Laengen ze stáje SAE Emirates, Luke Durbridge z BikeExchange, Geoffrey Bouchard z AG2R a Guillaume Martin z Cofidisu.

Pozitivní test měl i Rafal Majka ze SAE Emirates, vzhledem k naměřeným hodnotám mu však bylo dovoleno pokračovat. Stáj, za kterou jezdí dvojnásobný obhájce Tadej Pogačer, kvůli covidu na Tour přišla také o sportovního ředitele Joxeana Fernándeze.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články