Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Po předposlední drsné etapě Cape Epic jsou Nash s Gómezovou třetí

Vítr, déšť, bahno, dřina –⁠ to byla předposlední, šestá etapa závodu dvojic cyklistů na horských kolech v jihoafrické republice Cape Epic. Mezi ženami v ní dojely na druhém místě Kateřina Nash se Sofií Gómezovou Villafaneovou a jsou třetí. Vedou Kim Le Courtová a Verou Looserovou, které dokázaly vyhrát třetí etapu za sebou. Poslední etapu závodu můžete sledovat v neděli od 8:30 v přímém přenosu na ČT sport Plus.

Je nám líto, video expirovalo.
Nash s Gómezovou zůstaly na Cape Epic před poslední etapou třetí

Bývalá úspěšná cyklokrosařka i bikerka Nash v 45 letech v jihoafrickém závodu debutuje, Gómezová obhajuje vítězství. V průběžném pořadí ztrácejí na druhou příčku domácí dvojice Amy Wakefiedlovou a Candice Lillovou zhruba dvě minuty.

Mezi muži byli v tvrdé etapě s celkovým převýšením 2400 metrů pátí Petr Vakoč s Marcem Stutzmannem. Desátí dokončili osmdesátikilometrovou dřinu Martin Stošek s Andreasem Seewaldem.

Ti jsou celkově jsou pátí se ztrátou 40 minut na třetí pozici. Vakoč je dvě místa za nimi. Vedení udržela favorizovaná švýcarská dvojice Andreas Frischknecht s Nino Schurterem, která byla nejrychlejší i v etapě. Vrátit se do vedení v průběžném pořadí jim pomohly i technické potíže německých lídrů George Eggera a Lukase Bauma.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články