Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Nash s Gómezovou klesly v Cape Epic z druhého na třetí místo

Druhé místo v průběžném pořadí etapového závodu na horských kolech Cape Epic neudržely bikerky Kateřina Nash se Sofií Gómezovou Villafaňeovou z Argentiny. V královské páté etapě dlouhé 102 kilometrů s převýšením 2450 metrů skončily poprvé mimo stupně vítězů, dojely čtvrté a v celkovém pořadí klesly na třetí místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Nash s Gómezovou klesly na Cape Epic na třetí místo

Pětačtyřicetiletá debutantka na jihoafrické akci Nash s obhájkyní prvenství Gómezovou ztratily v náročné etapě přes 20 minut na vítězky Kim Le Courtovou z Mauricia a Veru Looserovou z Namibie. Celkově dál vede domácí dvojice Amy Wakefieldová, Candice Lillová, která dnes byla druhá s odstupem více než dvou minut. Nash s Gómezovou mají na druhé místo manko přes 14 minut.

V kategorii mužů udrželi průběžně pátou pozici Martin Stošek s Němcem Andreasem Seewaldem, kteří obsadili v etapě deváté místo. Ztratili téměř 21 minut na vítězné Němce Georga Eggera a Lukase Bauma, kteří sesadili z čela celkové klasifikace Švýcary Nina Schurtera a Andriho Frischknechta. Ti dojeli třetí a dva dny před koncem závodu ztrácejí minutu a půl. Petr Vakoč a Švýcar Marc Stutzmann jsou osmí.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články