Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Bikerka Nash je na prestižním Cape Epic stále druhá, Stošek si pohoršil

Také ve 2. etapě závodu dvojic na horských kolech Cape Epic dojela Kateřina Nash druhá. Stejná pozice jí proto společně se Sofií Gómezovou Villafaňeovou z Argentiny patří i v celkovém hodnocení jihoafrického podniku. V mužské kategorii klesl Martin Stošek na čtvrté místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Na Cape Epic se Čechům zatím daří, Nash dojela ve 2. etapě druhá

Pětačtyřicetiletá debutantka Nash a obhájkyně titulu Gómezová tentokrát po 116 km dojely druhé 4,4 sekundy za Kim Le Courtovou z Mauricia a Verou Loserovou z Namibie, kterým se podařil útok z vedoucí trojice týmů krátce před cílem. Těsně třetí v kontaktu s česko-argentinským tandemem byly domácí Amy Wakefieldová, Candice Lillová, jež se ujaly vedení v závodu díky vítězství v pondělní 1. etapě. Na prvním místě mají náskok 5:24 minuty.

Etapové vítězství mezi muži si připsali domácí Matthew Beers a Američan Christopher Blevins. Patnáct sekund po nich přijeli Švýcaři Nino Schurter a Andri Frischknecht a zvýšili svůj náskok v čele průběžného pořadí.

Loni druzí Stošek s Němcem Andreasem Seewaldem ztratili v úterý téměř pět minut a skončili šestí bezprostředně za svým podpůrným týmem, který tvoří Petr Vakoč a Švýcar Marc Stutzmann. Stošek klesl z třetího místa na čtvrté, Vakoč z pátého na šesté.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články