Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Veselý a Fenerbahce slavili vítězství v derby s Galatasarayem

Istanbul - Ačkoliv nebyl hlavní silou Fenerbahce, pomohl Jan Veselý dvanácti body k vítězství svého týmu nad Galatasarayem. Istanbulské derby vyznělo 103:87 ve prospěch Fenerbahce, které zůstává v Eurolize neporažené.

Je nám líto, video expirovalo.
Fenerbahce si poradilo v derby s Galatasarayem

Fenerbahce v utkání postrádalo nejproduktivnějšího hráče Bogdana Bogdanovice, ale jeho výkonu to nevadilo. Tým zpočátku za Galatasarayem zaostával, ale díky pevné obraně a individuálním výkonům průběh duelu otočil. Kostas Sloukas zaznamenal 24 bodů, jen o dva body méně na svém kontě měl Bobby Dixon.

Jejich příděl dostal Fenerbahce do vedení (41:48 v poločase), které později klub ještě rozšířil. Pomohl mu k tomu i solidní výkon Veselého, který nasbíral dvanáct bodů, k čemuž přidal i šest doskoků a čtyři asistence. Na druhé straně se příliš nedařilo Blaku Schilbovi, který odehrál jen osm minut. Galatasaray se trápí a bez bodu zůstává na chvostu tabulky.

Evropská liga basketbalistů - 4. kolo:

Galatasaray Istanbul - Fenerbahce Istanbul 87:103 (Schilb 1 asistence - Veselý 12 bodů, 6 doskoků, 4 asistence), Žalgiris Kaunas - Maccabi Tel Aviv 74:87, Panathinaikos Atény - Crvena Zvezda Bělehrad 70:59, FC Barcelona - Bamberg 78:74.

Zdroj
ČTK, euroleague.net

Hlavní zprávy

Nejčtenější články