Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

James otočil a duely bez diváků by už bral. Důležitá je ale bezpečnost, upozornil

Nejdřív kategorické ne, nyní změnil názor. Hvězdný basketbalista LeBron James z Los Angeles Lakers si už dokáže představit, že se kvůli rozšíření nemoci COVID-19 budou hrát zápasy NBA na jednom místě a bez diváků. Před necelým měsícem na začátku koronavirové pandemie byl čtyřnásobný nejlepší hráč zámořské ligy proti a tvrdil, že před prázdnými tribunami hrát rozhodně nebude.

Zklamaný LeBron James
zdroj: USA Today Sports autor: Brian Spurlock

"Kdyby to mělo být na jednom izolovaném místě, ať už v Las Vegas nebo jinde, kde bychom mohli být v co největším bezpečí, nejen na hřišti, ale i mimo něj, tak ať se o tom jedná," řekl ve středu novinářům James. "Pokud nám lidé z nejvyšších míst budou moci zajistit bezpečnost, tak bychom mohli udělat další krok. Ale bezpečí musí být stále to nejdůležitější, z toho musíme vycházet," řekl trojnásobný šampion NBA.

NBA přerušila sezonu 11. března v situaci, kdy měl Jamesův tým jako jediný ze Západní konference jistý postup do play-off, jež mělo podle původního plánu začít 18. dubna a vyvrcholit v červnu. Do konce základní části zbývá Lakers odehrát ještě 19 zápasů. Komisionář NBA Adam Silver v pondělí uvedl, že rozhodnutí o osudu sezony padne nejdříve v květnu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články