Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Barcelona v Eurolize ustála dramatickou koncovku, Satoranský a Veselý se neztratili

Barcelona slaví třetí vítězství v Eurolize za sebou. Tomáš Satoranský a Jan Veselý pomohli katalánskému klubu k velmi těsné výhře 88:86 na hřišti Alby Berlín. Německý mistr, který odstartoval soutěž třemi vítězstvími, následně prohrál už osmé utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Barcelona vyhrála těsně nad Berlínem

Hosté vedli až o 16 bodů, ale hráčům Alby se povedlo zápas v závěru zdramatizovat. Za stavu 84:87 fauloval Satoranský při trojce Johannese Thiemanna, který však proměnil jen dva ze tří trestných hodů a promarnil šanci vyrovnat. Domácí pak rychle faulovali Nikolu Mirotice, jenž rovněž jednu šestku minul, berlínský tým už se ale k zakončení nedostal.

Satoranský si za 28 minut připsal 11 bodů, šest doskoků a pět asistencí. Veselý strávil na palubovce 16 minut a zaznamenal šest bodů a dva doskoky. Nejlepším střelcem Barcelony byl s 19 body Mirotic, který odehrál po zranění Achillovy šlachy první zápas v sezoně.

Evropská liga basketbalistů - 11. kolo:

Alba Berlín - FC Barcelona 86:88 (za hosty Satoranský 11 bodů, 6 doskoků, 5 asistencí, Veselý 6 bodů, 2 doskoky), Anadolu Efes Istanbul - Olympiakos Pireus 82:71, Villeurbanne - Monako 75:84, Baskonia Vitoria - Milán 78:62, Partizan Bělehrad - Valencie 96:100 po prodl.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články