Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Springerův odpal srovnal finále MLB, Astros udolali Dodgers v nastavení

Až druhá nastavená směna určila vítěze druhého utkání Světové série MLB. Z triumfu a vyrovnání se nakonec radovali baseballisté Houstonu Astros, kteří na půdě Los Angeles Dodgers uspěli poměrem 7:6. Další tři zápasy navíc od pátku odehrají před vlastními příznivci v Minute Maid Parku.

George Springer rozhodl druhé finále MLB
zdroj: USA Today Sports autor: Gary A. Vasquez

Nejlepší útok ligy se rozjel až v koncovce, když už to vypadalo, že Dodgers zvítězí i podruhé. Domácí, kteří vedli po dvou homerunech 3:1 a po šesté směně vyhnali z nadhozu eso Astros Justina Verlandera, nicméně náskok neudrželi.

Houstonu se povedlo v osmé směně snížit a v deváté začala homerunová smršť. Marwin Gonzalez nejprve srovnal na 3:3 a v desáté směně Jose Altuve a Carlos Correa zajistili Astros vedení 5:3.

V dohrávce poslal míč za plot i domácí Yasiel Puig a Logan Forsythe posléze doběhl pro vyrovnání. V jedenácté směně se však opřel do odpalu George Springer a rozhodl. "Byl to nejbláznivější zápas, který jsem kdy hrál, a to je to finále," prohlásil Springer.

Za Dodgers už Charlie Culberson homerunem pouze snížil. "Nikdy se necítíme odepsaní. Naše pálkařská sestava nahání strach, což jste mohli vidět. Rozložili jsme jejich nadhazovače," řekl Correa. Celkem diváci viděli v utkání osm homerunů, nejvíce v jednom duelu Světové série.

Je nám líto, video expirovalo.
Baseballisté Houstonu porazili LA Dodgers a srovnali Světovou sérii

Světová série, finále baseballové Major League Baseball (MLB) - 2. zápas:

Los Angeles Dodgers - Houston Astros 6:7 (po 11. směně). Stav série 1:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články