Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Boston vstoupil do Světové série lépe. Rozhodl silným útokem

První zápas finále MLB ovládli baseballisté Bostonu. Red Sox k lepšímu vstupu do finálové série dovedla útočná síla, díky níž doma pokořili nadhazovače Los Angeles Dodgers Claytona Kershawa a vyhráli 8:4.

Je nám líto, video expirovalo.
Boston vládl v útoku a rozjel Světovou sérii MLB vítězně

Obávaný Kershaw odházel necelých pět směn a dovolil Bostonu pět bodů. Už v první směně zaznamenali Red Sox dva body, další přidali ve třetí a páté. Definitivní podobu výsledku dodal tříbodovým homerunem v sedmé směně Eduardo Núňez.

"Bylo důležité, že jsme rychle skórovali a dostali je pod tlak," řekl Mookie Betts z Bostonu. "Máme první zápas v kapse, ale k titulu ještě daleko," dodal.

Výborný zápas odehrál v bostonském dresu Andrew Benintendi. Vnější polař zaznamenal čtyři odpaly a doběhl pro tři body. "To je ohromné, zvláště proti tak skvělému nadhazovači a výbornému týmu," radoval se Benintendi.

Ani domácí nadhazovač Chris Sale nevydržel na "kopci" celých pět směn. V chladném počasí mu Matt Kemp odpálil ve druhé směně homerun. Šest střídajících nadhazovačů ale dokázalo udržet Dodgers v odstupu a zajistit výhru.

Druhý zápas se bude hrát znovu ve Fenway Parku, kam se vejde skoro čtyřicet tisíc fanoušků.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články