Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Láska – cílová páska. Slovenský chodec požádal svou reprezentační kolegyni o ruku těsně po závodě

Vyčerpání v cíli? Na to nezbyl čas, jen pro čirou radost. Slovenští chodci Dominik Černý a Hana Burzalová se sice na mistrovství světa v Budapešti na 35 km mezi absolutní elitu neprosadili, přesto jejich společné objetí po společném závodě mužů a žen oblétá svět. Černý totiž svou přítelkyni hned za cílovou čarou požádal o ruku a dočkal se souhlasné odpovědi.

Devatenáctý závodník mužského závodu si počkal na Burzalovou několik metrů za cílem. Poklekl, a když jeho partnerka dokončila na 28. místě závod, překvapil ji zásnubním prstenem a nabídkou k sňatku.

"Před dvěma dny jsem se rozhodl, že svou přítelkyni požádám o ruku. Jsme spolu skoro celý olympijský cyklus, tedy skoro čtyři roky. Takže myslím, že to byl ten správný okamžik," uvedl Černý, jenž se svůj plán snažil utajit.

"Myslel jsem na to celý závod - možná to bylo to, co mě dostalo do cíle. Měl jsem vnitřní energii, cítil jsem zvláštní motivaci," řekl chodec a doufal, že příští rok v Paříži při olympijské premiéře smíšených štafet by mohli Slovensko reprezentovat už manželé Černí.

Je nám líto, video expirovalo.
Martín a Pérezová získali i druhé chodecké zlato, Ďurdiaková byla desátá
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články