Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Sáblíková po tréninku zatáčky přijímala gratulace

Sušice - Držitelka dvou zlatých olympijských medailí rychlobruslařka Martina Sáblíková už začala přípravu na další sezonu. Kromě bruslí usedla stejně jako loni také na kolo. Tréninkové kilometry polyká momentálně na soustředění v Sušici. Čtyřiadvacáté narozeniny, které má v pátek 27. května, oslavila již dnes na tamním zimním stadionu.

Není to tak dlouho, co Martina Sáblíková odložila brusle a nechtěla je ani vidět. Nyní už se v nich znovu prohání jen s tím rozdílem, že led prozatím vyměnila za umělý povrch. "Trénujeme hlavně zatáčku. Když potom jedeme 200 kol v kuse, což je asi hodina, tak to něco dá," podotkla fenomenální rychlobruslařka.

Trenér Martiny Sáblíkové vidí přípravu optimisticky. "Martina je na tom fyzicky dobře. Řekl bych, že pomalu dozrává a zdokonaluje se. V současné době jde ještě výkonnostně nahoru," zdůraznil kouč Petr Novák.

Je nám líto, video expirovalo.
Reakce Martiny Sáblíkové

Po tréninku čekalo na Martinu Sáblíkovou překvapení. K zítřejším narozeninám dvojnásobné olympijské vítězce gratulovala celá skupina včetně trenéra. Skromné přání do dalších let má i sama závodnice: "Hlavně asi zdraví – to je nejdůležitější. A aby se nám všem dařilo."

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články