Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: Hokej v srdci

Packers spasila Rodgersova "Hail Mary", Richardson skóroval jednou rukou

New York - Hned první kolo play-off ligy amerického fotbalu NFL nabídlo akce, které nadchly fanoušky. Green Bay Packers pomohla k postupu přes New York Giants přihrávka na touchdown přes polovinu hřiště v podání legendy Aarona Rodgerse. Seattle Seahawks vyhráli i díky skvělému chycení přihrávky na touchdown jednou rukou, které předvedl Paul Richardson.

Aaron Rodgers v utkání s NY Giants
zdroj: USA Today Sports autor: Jerry Lai

Packers vyhráli nad Giants 38:13 a ve čtvrtfinále se utkají s druhým nejlepším týmem základní části Dallasem Cowboys. Výrazně jim k tomu pomohla akce z úplného závěru prvního poločasu. Packers přitom byli na polovině hřiště a měli už čas na jedinou akci.

Rodgers nasměroval svou padesátimetrovou přihrávku vzduchem až do koncové zóny Giants, kde ve skrumáži uspěl domácí wide receiver Randall Cobb. Klasická "Hail Mary" akce znamenala rozhodující náskok pro Packers, do té doby byl rozdíl ve skóre jediný bod.

Klíčový byl v duelu Seattlu s Detroitem i Richardsonův zákrok, jelikož přišel za stavu 0:0 ve druhé čtvrtině. Seahawks měli poslední možnost skórovat, než by o míč přišli.

Russell Wilson hodil míč do koncové zóny, kde byl Richardson faulován a tlačen protihráčem. Přesto dokázal v pádu zachytit míč jednou rukou a poslat Seattle do vedení. Seahawks nakonec vyhráli 26:6 a ve čtvrtfinále je čeká "dravčí" derby s Atlantou Falcons.

Zbylé dvě dvojice tvoří vítěz základní části New England s Houstonem a Kansas City s Pittsburghem, který zdolal Miami 30:12.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články