Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Z volejbalového čtvrtfinále postupovali favoriti

Praha - Všechny čtvrtfinálové série volejbalové extraligy mužů skončily už po třech zápasech. V semifinále se obhájci titulu z Českých Budějovic střetnou s Příbramí, Liberec čekají duely s Ostravou.

Liberec v třetím utkání ve Zlíně dominoval. Dva sety vyhrál o osm bodů, zbývající sadu o devět. "Výsledek vypovídá za vše. Od druhého setu druhého utkání jsme Dukle nebyli soupeřem, strašně jsme jim to usnadnili. Nejlepší bude na tuto sezonu rychle zapomenout, ta nás nezastihla v optimální formě," posteskl si zlínský kouč Roman Macek.

Oba zápasy v Liberci přitom skončily 3:1 a zejména v tom úvodním se Dukla hodně trápila. "To první utkání bylo hodně nervózní, Zlín v něm předvedl koncentrovaný výkon, ale od druhého se to už zlomilo. Pro nás to je teprve první krok, jsem rád, že jsme ho zvládli na tři zápasy," řekl trenér Dukly Michal Nekola.

Brno neuhrálo proti českobudějovickému Jihostroji v celé sérii ani jediný set, Příbram potvrdila postup vítězstvím 3:1 v hale ČZU Praha. Ostrava vyhrála v Benátkách maratonskou druhou sadu 38:36, v podobně dramatické koncovce čtvrtého dějství pak neuspěla, ale i druhý tie-break v sérii zvládla.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články