Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Volejbalistky Liberce smetly poslední Přerov, Brno si poradilo s Prostějovem

Liberecké volejbalistky s přehledem přehrály Přerov, poslední celek extraligy. První Liberec zvítězil 3:0 na sety. Jednoznačnou výhru připsalo také druhé KP Brno, které si poradilo s Prostějovem. V souboji o třetí příčku v tabulce nakonec zvládla lépe Ostrava, která doma udolala Olomouc 3:2. 

Ostrava si zopakovala pětisetovou výhru z předchozího kola proti Šelmám Brno. Nad Olomoucí zvítězila i potřetí v sezoně a má před ní jednobodový náskok.

Hanačky si před zápasem stěžovaly, že soupeř odmítl žádost o odložení duelu, i když se v olomouckém týmu objevilo pět případů nákazy covidem-19. Trenér Martin Hroch měl proto k dispozici výrazně okleštěnou sestavu.

"Přestože jsme nabídli hned pět možných náhradních termínů, soupeř ani s jedním z nich nesouhlasil. Pokud vím, tak doposud se každý takový případ vyřešil vzájemnou dohodou. Nedávno jsme takto vyšli my vstříc Liberci, který je rovněž naším soupeřem v boji o přední ligové příčky a měl v izolaci čtyři hráčky. Přitom Dukla má určitě širší kádr než například právě my," uvedl Hroch.

Ostravský kouč Zdeněk Pommer po utkání nechtěl předzápasové vyjádření Olomouce komentovat. "V dnešním zápase oba týmy bojovaly. A bez komentáře," prohlásil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články