Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Prostějovské volejbalistky vyhrály posté za sebou

Praha - Jubilejní sté vítězství za sebou nad českými soupeři dovršily dnes prostějovské volejbalistky v Přerově. Ve 4. kole extraligy nedopustily překvapení a po výsledku 3:0 se dočkaly magické hranice.

Prostějovské volejbalistky
zdroj: ISIFA/LN

Přerovské hráčky se ale snažily favoritkám hlavně v úvodu zápas hodně znepříjemnit. Když setřásly nervozitu a přestaly kazit podání, stáhly šestibodové manko. Prostějov byl ale přece jen o dva míče lepší a těsně vyhrál první set.

Vyrovnaná byla dlouho ještě třetí sada, Prostějov musel stahovat ztrátu 11:14, nakonec ale slavil stou soutěžní výhru nad českými rivaly za sebou. "Nehráli jsme dnes v pohodě, udělali jsme hodně chyb. Nakonec nám pomohlo, když na palubovku přišla Hippeová v průběhu třetího setu," pochválil kouč Miroslav Čada německou univerzálku.

Prostějov vládne extralize bez prohraného setu, už v páteční předehrávce proti Olomouci může zahájit druhou stovku výher v řadě. V Lize mistryň bude pokračovat 14. listopadu na půdě italského týmu Villa Cortese.

Ostrava - SG Brno 3:1 (15, -23, 24, 17), Přerov - Prostějov 0:3 (-23, -19, -22), Slavia Praha - Šternberk 3:1 (22, -19, 14, 16).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články