Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Olomouc začala Ligu mistryň jasnou porážkou, s Policemi nezískala ani set

Olomoucké volejbalistky vstoupily do Ligy mistryň jasnou porážkou. Na úvodním turnaji skupiny E v italské Novaře české zástupkyně v elitní soutěži podlehly polskému týmu Chemik Police hladce 0:3 na sety. Ve středu vyzvou Hanačky domácí výběr, přímý přenos sledujte exkluzivně od 18:00 na webu ctsport.cz.

Je nám líto, video expirovalo.
Volejbalistky Olomouce vstoupily do LM porážkou s Policemi

Na Olomouci byla v souboji s osmým týmem tabulky polské ligy patrná nerozehranost. Hanačky se sice na Ligu mistrů naladily sobotním vítězstvím v extralize nad Přerovem, předtím ale půldruhého měsíce kvůli koronavirovým omezením nehrály.

"Už jsme hráli daleko lepší zápasy, nebyl to z naší strany ideální výkon," uvedl trenér olomouckých volejbalistek Petr Zapletal.

"Největší rozdíl byl v útoku a na blocích. Soupeř byl lepší, má svou velkou kvalitu a hodně nás dnes ničil i servisem. Škoda, že jsme nebyli sebevědomější a nevěřili si víc. Na tom musíme do dalších dvou zápasů turnaje zapracovat a na utkání s Polkami rychle zapomenout. Nečeká nás však vzhledem ke kvalitám protivníků vůbec nic snadného," řekl kouč.

Evropská konfederace CEV změnila systém soutěže na konci října. Místo tradičních dvojzápasů doma-venku se každá skupina odehraje formou dvou turnajů na dvou místech.

Druhý turnaj olomoucké skupiny E budou od 2. do 4. února hostit Police. Z pěti skupin postoupí vítězové do čtvrtfinále a doplní je tři nejlepší týmy z druhých míst.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články