Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Královopolské volejbalistky končí kvalifikaci LM bez bodu. Mladost Záhřeb jim na závěr udělila lekci

Volejbalistky KP Brno zakončily kvalifikaci o Ligu mistryň třetí porážkou. Královo Pole nestačilo na Mladost Záhřeb jasně 0:3 na sety po sadách 15:25, 17:25 a 17:25. Brno bude pokračovat v Poháru CEV. Postup do hlavní fáze Ligy mistryň si vybojovaly belgický mistr z Beverenu a pořádající Alba Blaj.

Je nám líto, video expirovalo.
KP Brno jasně nestačilo na závěr kvalifikace LM na Záhřeb

Svěřenkyně trenéra Erika Nezhody uhrály ve třech duelech s favorizovanými soupeři jen jeden set proti Blaji. Kvalita všech tří týmů byla nad současné síly Brňanek, které po zisku titulu výrazně obměnily a omladily kádr.

Proti Záhřebu navíc nenastoupily Královopolanky v nejsilnější sestavě. Kouč Nezhoda dal šanci širšímu kádru, který během celého duelu nenašel zbraň na kompaktní a sehraný tým chorvatského šampiona.

"Držely jsme krok jen v některých fázích duelu, ale celkově tady náš mladý tým získal obrovské zkušenosti, které se nám budou hodit. Teď musíme nabrat zpátky sebevědomí pro českou nejvyšší soutěž," řekla České televizi blokařka Tereza Hrušecká.

Ve druhém kole Poháru CEV se Brňanky utkají se srbským týmem Železničar Lajkovac.

Kvalifikace volejbalové Ligy mistryň – 2. kolo v Blaji (Rumunsko):

KP Brno – Mladost Záhřeb 0:3 (-15, -17, -17)

Rozhodčí: Burkiewicz (Pol.), Jokelainen (Fin.). Čas: 66 min. Diváci: 150.

Sestava a body Brna: Křižanovská 2, Jelínková 5, Körmendyová 2, Kuníková 11, Prchalová 2, Hrušecká 3, libera Šmardová/Lea Gronichová – Zapletalová 2, Linda Gronichová. Trenér: Nezhoda.

Nejvíce bodů Záhřebu: Mihaljevičová 11, Ištuková 10. Pavičičová 9.

Alba Blaj - Asterix Avo Beveren 0:3 (-20, -20, -19).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články