Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Kolocová s Kvapilovou do bojů o medaile neprošly, i tak slaví společné maximum

Fort Lauderdale (USA) – Do bojů o medaile nepostoupily, plážové volejbalistky Kristýna Hoidarová Kolocová s Michalou Kvapilovou si přesto z turnaje na Floridě vezou společné maximum ve Světovém okruhu, když obsadily konečnou pátou pozici. Na podniku ve Fort Lauderdale prohrály čtvrtfinále s domácí dvojicí Brooke Sweatová, Summer Rossová 13:21 a 14:21.

Michaela Kvapilová (vlevo) a Kristýna Kolocová
zdroj: ČTK autor: Stejskal Ivo

Kolocová s Kvapilovou odvrátily na pětihvězdičkovém turnaji, tedy nejvyšší kategorie, v pátečním čtvrtfinále Brazilkám Elize Maiaové a Taianě Limaové pět mečbolů, Američanky Sweatovou s Rossovou už o neporazitelnost na turnaji nepřipravily. Zápas prohrály za 27 minut.

O velké překvapení se postaral nově složený brazilský pár Agatha Bednarczuková s osmnáctiletou Eduardou Lisboaovou, které vyřadily domácí hvězdy Kerri Walshovou Jenningsovou s April Rossovou 2:1 na sety. Rozhodující sadu brazilské beachvolejbalistky získaly 20:18.

České jedničky Markéta Sluková Nausch s Barborou Hermannovou se v osmifinále nepopraly se silným větrem a sezonu zahájily devátým místem.

Turnaj Světového okruhu v plážovém volejbalu kategorie major ve Fort Lauderdale (USA):

Ženy:

Čtvrtfinále: Sweatová, S. Rossová (13-USA) - Kolocová, Kvapilová (22-ČR) 2:0 (13, 14).

Muži:

Finále: Álvaro Filho, Saymon (9-Braz.) - Evandro, Andre (8-Braz.) 2:0 (15, 17), O 3. místo: Dalhausser, Lucena (1-USA) - Hyden, Doherty (24-USA) 2:1 (-14, 13, 10).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články