Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Kolocová a Sluková skončily na grandslamu v Moskvě deváté

Moskva - Plážové volejbalistky Kristýna Kolocová s Markétou Slukovou obsadily na grandslamu Světového okruhu v Moskvě dělené deváté místo. Po třech hladkých výhrách ve skupině dnes v utkání 2. kola play-off s Polkami Monikou Brzostekovou a Kingou Kolosiňskou nesplnily roli favoritek a podlehly 1:2 na sety. 

Kristýna Kolocová a Markéta Sluková
zdroj: ČT sport autor: Jan Langer

"Zápas s Polkami nebyl z našich nejlepších a s Moskvou se loučíme. Umístění v desítce je super, ale měly jsme pocit, že by to mohlo být o kousek lepší," hodnotily výsledek Kolocová a Sluková na sociálních sítích. "Jak ale říká Simon (trenér Nausch), nemůžeme prohrát, jen vyhrát nebo se něco naučit, tak doufáme, že jsme se dnes aspoň něco naučily," dodaly.

V tie-breaku české hráčky získaly jen pět bodů. Deváté skončily Kolocová se Slukovou i na květnovém grandslamu v Šanghaji, na kterém zahajovaly letošní sezonu. Pak poprvé v kariéře vyhrály turnaj Světového okruhu, když na pražské Štvanici opanovaly soutěž kategorie Open. Před startem v Moskvě byly páté na mistrovství Evropy v Cagliari.

Ve skupině v ruské metropoli české olympioničky neztratily ani set a porazily v ní i turnajové pětky Agathu Bednarczukovou a Seixas de Freitasovou z Brazílie. S polským párem, nasazeným až jako číslo 29, si však neporadily.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články