Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Jezdectví ČR 2024

Karlovarsko toho Odoleně Vodě mnoho nedovolilo a vyhrálo jasně 3:0 na sety

Karlovarsko zvítězilo nad Odolenou Vodou ve 3. extraligovém kole přesvědčivě 3:0 na sety a připsalo si druhou výhru v sezoně, naopak domácí musí skousnout druhou porážku.

"Karlovarsko potvrdilo svoje kvality, hrálo vyrovnaně, na rozdíl od nás," shrnul dojmy z utkání trenér Odoleny Vody Matyáš Démar.

"Dnešní vítězství bylo velmi důležité. Tady to není nikdy jednoduché. Teď nemusíme hrát pod takovým tlakem, více svěže," uvedl trenér vítězných hostů Stefano Mascia.

Prostějovské volejbalistky opět hrály pět setů

V druhém kole extraligy volejbalistek ostravské volejbalistky udolaly v pětisetové bitvě obhájce bronzových medailí Prostějov. Pátý tým minulého ročníku zvítězil v rozhodujícím tie-breaku 15:9 a z cenné výhry se mohl radovat po dvou hodinách a 19 minutách.

Svěřenkyně kouče Zdeňka Pommera navázaly na únorovou výhru 3:1 nad Prostějovem. Předtím týmu Miroslava Čady dvakrát podlehly.

Hostům nepomohlo ani 25 bodů Nikoly Kvapilové, která se v úvodním kole proti Šelmám Brno blýskla dokonce 40 body. V sobotním zápase její výkon dovedl jedenáctinásobné české šampionky k výhře nad úřadujícím mistrem 3:2.

Odolena Voda – Karlovarsko 0:3 (-19, -21, -14)

Nejvíce bodů: Dvořák 11, Heiskanen 9, Patočka 3 – Jansons 16, Šestan 13, Baláž 10.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články