Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Karlovarsko čekají v premiéře v LM dva semifinalisté minulého ročníku

Volejbalisté Karlovarska se v základní skupině Ligy mistrů utkají s italskými celky Civitanovou, Modenou a polským Kedzierzynem. Civitanova postoupila v minulém ročníku do finále a s Kazaní v něm prohrála v pěti setech. Kedzierzyn stejným poměrem podlehl v utkání o třetí místo. Západočechům, kteří jsou v elitní evropské soutěži nováčky, vybral trojici soupeřů los v Budapešti.

Volejbalisté Karlovarska
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Základní část Ligy mistrů začne 20. listopadu a skončí v únoru. Z 20 týmů postoupí osm nejlepších do čtvrtfinále, místo Final Four se tentokrát bude hrát semifinále na dva zápasy a 19. května je na programu finále.

Loni se mistrovské České Budějovice do základní části LM nedostaly, v předkole vypadly s finskou Sastamalou po porážce ve zlatém setu. O rok dříve prohrál Liberec ve skupině všech šest utkání a získal jediný bod. Jedním z jeho soupeřů tehdy byla právě Civitanova.

Liga mistryň letos bude bez českého zastoupení. Olomouc vypadla v druhém předkole s rumunskou Albou Blaj, mistrovský Prostějov se z ekonomických důvodů přihlásil pouze do Poháru CEV.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články