Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nevěděla, jestli bude ještě někdy chodit. Rok po nehodě míří Krejčová na Ironman

Praha - Po vážném úrazu se nevědělo, jestli bude ještě někdy chodit. Během roku se ale Petra Krejčová zotavila a ovládla republikový šampionát v dlouhém triatlonu. Česká reprezentantka se nyní těší na mistrovství světa na Havaji.

Je nám líto, video expirovalo.
Krejčová rok po těžké nehodě míří na Ironman

Petra Krejčová ještě jako Petra Blahovičová vyhrála v roce 2000 v dresu Slavie ligovou soutěž v házené. Po mateřské dovolené se vrhla na dráhu triatlonu a na dlouhých tratích se probojovala až do české špičky.

Před necelým rokem a čtvrt si odskočila na závod krajského významu do Holubova. Ve sjezdu přišel pro Krejčovou pád na kameny vedle cesty a Krejčová utrpěla těžká zranění krčních obratlů.

"Skoro na sto procent jsem si myslela, že už sportovat nebudu. Chtěla jsem hlavně chodit, sedět a hýbat se," vzpomíná Krejčová, která se dala dohromady a za pouhý rok se vrátila do absolutní české špičky. Jako úřadující mistryně republiky pojede na mistrovství světa na Havaj. "Je to to největší, co jsem v životě ve sportu mohla dosáhnout," rozplývá se nad svým úspěchem česká triatlonistka.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články