Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Radwaňská nechce hrát proti sestře. To by raději odjela domů

Sydney - Polská tenistka Agnieszka Radwaňská pohrozila, že bude bojkotovat Australian Open, pokud ji los svede opět dohromady s mladší sestrou Urszulou. Obě se utkaly loni v srpnu v prvním kole US Open i v tomto týdnu na turnaji v Sydney. Pokud se prý objeví znovu v jedné dvojici, sbalí si věci a odjedou domů. Nebo budou hrát na truc levou rukou.

Agnieszka Radwaňská
zdroj: AP Photo autor: Vadim Ghirda

"Nějak proti sobě v poslední době moc často hrajeme. Stalo se to už čtyřikrát, tak jsme si řekly, že ještě jednou a snad si raději sbalíme věci a odjedeme domů. Je to směšné," prohlásila starší ze sester z Krakova, dvaadvacetiletá Agnieszka, aktuálně osmá tenistka světa.

V Sydney jí los přisoudil Urszulu poté, co postoupila z kvalifikace, a o rok mladší sestru porazila jasně dvakrát 6:1. "Je to ten nejhorší pocit hrát proti ní. Jsme si hrozně blízké, pořád jsme spolu, trénujeme, jezdíme, a to už 17 let," vykládala polská hráčka.

Los Australian Open se uskuteční v Melbourne v pátek, a i když bude v osudí dalších 126 hráček, mohou na sebe sestry narazit. "Ale nevěřím tomu. Bylo by to šílené. Vůbec na to nechci myslet. Šance samozřejmě existuje, stejně jako byla na US Open. Nevím, co bychom dělaly. Asi na protest hrály levačkou," dodala Radwaňská, která má se sestrou bilanci 3:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články