Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Příští rok by na ostravskou exhibici mohl přijet Agassi s manželkou Grafovou

Ostrava - Američan Andre Agassi a Němka Steffi Grafová by se mohli za rok představit na exhibici v Česku. Slavný tenisový manželský pár by mohl naplnit čtvrtý díl exhibicí legend Tennis Advantage. Miroslav Černošek, majitel pořádající České sportovní, v Ostravě naznačil, že s nimi o účasti jedná. Agassi se v Česku představil před 12 lety a v roce 1998 vyhrál halový turnaj Czech Indoor v Ostravě. V roce 1999 měl hrát na pražské Štvanici Czech Open, ale odhlásil se kvůli zranění ramene.

V únoru hraje Ivan Lendl exhibici v New Yorku proti Johnu McEnroeovi a druhý zápas obstarají Pete Sampras a Agassi. Černošek na to konto řekl: "Samprase jsem měl, Johna taky a Ivana mám teď." Zbývá tedy Agassi. "Máme představu, že ho dáme dohromady s jeho partnerkou. Řekl bych, že to je velice nadějné," řekl Černošek.

Černošek uvažuje, že proti Agassimu s Grafovou, vítězům celkově třiceti grandslamových titulů, postaví v Praze jiný pár. "Jsem přítel příběhů a hledáme doplnění, aby to byl krásný zážitek," uvedl Černošek. Nabízí se Tomáš Berdych a Lucie Šafářová, nebo by se mohli spojit osobnosti doby nedávno minulé Jana Novotná a Petr Korda.

Grafová, která se za Agassiho provdala v roce 2001 a má s ním syna Jadena Gila a dceru Jaz Elle, vyhrála 22 grandslamových turnajů ve dvouhře. Na Štvanici hrála za Německo ve Fed Cupu v roce 1986. Pak se měla bývalá světová jednička a svěřenkyně českého trenéra Pavla Složila objevit v roce 1997 na exhibici v Brně, ale nakonec pouze přijela a s Janou Novotnou se zúčastnila charitativní akce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články