Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Plíšková si vyšlápla v exhibici na Serenu Williamsovou

Kóbe (Japonsko) - Karolína Plíšková porazila v exhibiční soutěži International Premier Tennis League světovou jedničku Serenu Williamsovou. Česká vítězka Fed Cupu zdolala americkou hvězdu v utkání na jeden set 6:4. Vítězství si připsal i Tomáš Berdych, který vyhrál 6:3 nad Němcem Philippem Kohlschreiberem.

Ilustrační foto

Plíšková si k výhře nad letošní suverénkou Williamsovou pomohla v půlhodinovém duelu šesti esy. Ze stavu 1:2 se dostala do vedení 4:2 a výhodu brejku už nepustila. Williamsová v utkání zkazila smeč i lehký volej. Plíšková se v sedmé hře blýskla přesným lobem, před kterým přilákala soupeřku k síti "kraťasem".

Na okruhu WTA spolu hrály jednou loni ve Stanfordu, kde Plíšková prohrála s držitelkou 21 grandslamových titulů ve dvou setech.

Plíšková vítězstvím pomohla týmu Singapore Slammers k výhře nad Philippine Mavericks 26:24. Uspěl i Berdychův tým UAE Royals, který díky příspěvku českého hráče zdolal jasně 30:15 japonský výběr Legendari Warriors.

Berdych, jenž ve středu vstoupil do druhého ročníku IPTL porážkou s Australanem Nickem Kyrgiosem, dnes kromě vítězství nad zkušeným Kohlschreiberem uspěl i ve čtyřhře. Spolu s Kanaďanem Danielem Nestorem porazili 6:4 indicko-francouzské duo Leander Paes, Pierre-Hugues Herbert.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články