Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Plíšková a Kvitová narazí v Ostravě na kvalifikantky, Muchovou čeká Brazilka

Karolína Plíšková a Petra Kvitová narazí v úvodu turnaje v Ostravě dle losu na soupeřky z kvalifikace. Karolína Muchová vyzve od pondělí v prvním kole sedmou nasazenou Brazilku Beatriz Haddadovou Maiaovou, Barboru Krejčíkovou čeká Američanka Shelby Rogersová a Tereza Martincová se utká se Švýcarkou Jill Teichmannovou.

Je nám líto, video expirovalo.
Petra Kvitová se představí na turnaji v Ostravě

Česká jednička Plíšková, které patří ve světovém žebříčku 19. místo, se představí na turnaji po dvou letech. Minulý ročník vynechala kvůli zraněnému zápěstí.

"S losem jsem docela spokojená, některé zápasy prvního kola jsou hodně těžké," řekla Plíšková, která se na losování podílela. V případě postupu by narazila ve druhém kole na Řekyni Marii Sakkariovou.

"Jinak se ale dál než na první kolo nekoukám, musím se tam nejdřív dostat. Jsem hlavně ráda, že jsem v Ostravě zpátky. Zahrát si před českými fanoušky je pro mě vždy něco speciálního. Na Ostravu mám hezké vzpomínky i díky zápasům Fed Cupu," doplnila Plíšková.

Dvaatřicetiletá Kvitová, jež je ve světovém pořadí hned za ní, obhajuje na tvrdém povrchu v Ostravě semifinále. Vloni v něm nestačila na pozdější vítězku Anett Kontaveitovou z Estonska. V případě postupu do druhého kola by vyzvala světovou dvojku Paulu Badosaovou.

Španělka má stejně jako Sakkariová, Kontaveitová a světová jednička Iga Šwiateková v úvodu volný los. Všechny čtyři hráčky zasáhnou do turnaje nejdříve ve středu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články