Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Medvěděv obhájit titul na Mallorce nedokázal a na trávě letos končí

Světová jednička a obhájce titulu Daniil Medvěděv nestačil na travnatém turnaji na Mallorce na Roberta Bautistu. Před týdnem španělského tenistu ve čtvrtfinále v německém Halle ve dvou setech porazil, tentokrát ve stejné fázi musel strávit porážku. S dvacátým hráčem žebříčku ruský favorit prohrál 3:6 a 2:6 a letošní poslední turnaj na trávě zakončil neúspěchem.

Je nám líto, video expirovalo.
Medvěděv titul na Mallorce obhájit nedokázal

"Musel jsem hrát skvělý zápas, pokud jsem chtěl Daniila porazit. Je světovou jedničkou, tady na Mallorce posledním šampionem. Navíc mě před pár dny vyřadil. Ale já dnes odehrál výborný zápas, údery jsem měl skvělé. Bylo to super," radoval se čtyřiatřicetiletý Bautista.

Na Medvěděva zahrát umí, v pátém vzájemném duelu ho porazil už počtvrté. Čelil jedinému brejkbolu, který odvrátil. "V takovém zápase je potřeba si hodně věřit. Minulý týden to tak nebylo, ale dneska jsem měl vysoké sebevědomí. Věděl jsem, že když odehraju dobrý zápas, dostanu šance. A ty mi dal," dodal Bautista, semifinalista Wimbledonu z roku 2019.

Světové jedničce kvůli zákazu startu ruských sportovců na letošním ročníku Wimbledonu tak travnatá část sezony skončila.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články