Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Kvitová si finále v Cincinnati nezahraje. Zastavila ji Bertensová

Ve finále turnaje v Cincinnati se jméno Petry Kvitové letos neobjeví. Osmá nasazená hráčka v semifinále nestačila na Nizozemku Kiki Bertensovou, se kterou prohrála během dvou týdnů podruhé v řadě, tentokrát po průběhu 6:3, 4:6, 2:6.

Petra Kvitová
zdroj: REUTERS autor: Aaron Doster

Kvitová byla až dosud neomylná, jakmile na některém z turnajů došla do čtvrtfinále. V předchozích pěti případech vždy svou jízdu dotáhla až k titulu, tentokrát se ale po sérii 16:0 v semifinále zasekla. Bertensové podlehla stejně jako před devíti dny v osmifinále v Montrealu, kde neuhrála ani set.

Osmadvacetiletá Češka dnes jako první přišla o podání a prohrávala 2:3. Pak ale získala čtyři hry v řadě a tím i úvodní set. Na vítězné vlně ale do druhé sady nevstoupila. Bertensová se ujala vedení 3:0, a přestože Kvitová vybojovala snížení na 2:3, vlastní servis už pak udržet nedokázala a soupeřka náskok uhájila.

Je nám líto, video expirovalo.
Kvitovou nepustila do finále Bertensová

Ve třetím setu Kvitové, která sehrála náročnou třísetovou bitvu i v pátečním čtvrtfinále, docházely síly. Dvakrát přišla o podání a po necelých dvou hodinách prohrála.

Do finále mužské dvouhry postoupil wimbledonský vítěz Novak Djokovič, který se v Cincinnati snaží zkompletovat sbírku trofejí ze všech devíti turnajů Masters, což zatím nikdo nedokázal. Po vítězství 6:4, 3:6, 6:3 nad Chorvatem Marinem Čiličem bude srbský tenista hrát v Cincinnati o titul už pošesté.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články