Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kvitová a další čtyři Češky hrají 2. kolo

Paříž - Petra Kvitová a další čtyři české tenistky se představí v zápasech 2. kola Roland Garros. Světová čtyřka Kvitová nastoupí od 11:00 v prvním utkání na antukovém dvorci Suzanne Lenglenové proti Španělce Silvii Solerové. Přímé přenosy nabídne ČT sport a náš web.

Lucie Hradecká se na "jedničce" pokusí překvapit bývalou první hráčku světa Victorii Azarenkovou z Běloruska. Naopak Karolína Plíšková nastoupí z pozice dvanácté nasazené hráčky jako favoritka do duelu s Rumunkou Andreeou Mituovou.

Tereza Smitková se utká s nasazenou třiadvacítkou Timeou Bacsinszkou ze Švýcarska a Denisa Allertová s Cvetanou Pironkovovou z Bulharska.

Čtvrteční program French Open (začátky v 11:00):

Kurt Philippa Chatriera: Görgesová (Něm.) - Wozniacká (5-Dán.), Almagro (Šp.) - Nadal (6-Šp.), Murray (3-Brit.) - Sousa (Portug.), Koviničová (Č. Hora) - Mladenovicová (Fr.).

Kurt Suzanne Lenglenové: Kvitová (4-ČR) - Solerová (Šp.), S. Williamsová (1-USA) - Friedsamová (Něm.), Djokovič (1-Srb.) - Muller (Luc.), Gasquet (20-Fr.) - Berlocq (Arg.).

Kurt č. 1: Schiavoneová (It.) - Kuzněcovová (18-Rus.), Hradecká (ČR) - Azarenková (27-Běl.), Chardy (Fr.) - Isner (16-USA), Gimeno-Traver (Šp.) - Ferrer (7-Šp.).

Kurt č. 2, druhý zápas: Karolína Plíšková (12-ČR) - Mituová (Rum.),

Kurt č. 6, třetí zápas: Bacsinszká (23-Švýc.) - Smitková (ČR),

Kurt č. 17, třetí zápas: Pironková (Bulh.) - Allertová (ČR).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články