Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Kdo prodlouží vítěznou sérii? Kvitová s Plíškovou svedou velkou bitvu

Očekává se opravdu velká bitva dvou špičkových světových tenistek. O účast ve finále turnaje v Madridu se dnes od 20:00 utká Petra Kvitová s Karolínou Plíškovou a jedna z nich prodlouží vítěznou sérii na antuce na deset zápasů. Ze zápasu přinese web ctsport.cz podrobnou textovou on-line reportáž.

Petra Kvitová
zdroj: Reuters

"V tenisu může být vždy jen jedna vítězka, takže jedné z nás série skončí," řekla Kvitová po čtvrteční noční výhře nad Ruskou Darjou Kasatkinovou. "Ale já už jsem se svými výkony na antuce spokojená - Fed Cup, Praha i tady. Užívám si to," dodala Kvitová, která českému týmu pomohla ve Stuttgartu postoupit přes Německo do finále soutěže družstev a ve Stromovce získala titul na Prague Open.

Na okruhu WTA se Kvitová s Karolínou Plíškovou střetla dvakrát a oba zápasy vyhrála. Naposledy ale hrály už před třemi lety v Sydney. Loni v prosinci se utkaly v české extralize a z výhry ve třech setech se radovala Plíšková.

"Vím, že to bude těžký zápas a bitva, ale zkusím pokračovat ve svých výkonech," uvedla Kvitová, vítězka madridského turnaje z let 2011 a 2015.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články