Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SKKP Handball Brno - HCB Karviná

Hradecká kvůli zranění na Turnaji mistryň startovat nebude

Lucie Hradecká přijde kvůli zranění kolena o účast na Turnaji mistryň v Singapuru, kde měla startovat ve čtyřhře spolu s Kateřinou Siniakovou. Dvaatřicetiletá zkušená deblistka a dvojnásobná olympijská medailistka kvůli zdravotním problémům, které ji provázejí od turnaje ve Wu-chanu, ukončila sezonu. "Nejvíc jsem zklamaná a smutná za Katku, protože by to pro ni bylo první Masters v kariéře," uvedla.

"Všichni jsme doufali, že zranění nebude tak vážné a budeme s Katkou moci bojovat v Singapuru. Bohužel, moje koleno není ve stavu, kdy by to bylo možné," uvedla Hradecká.

Hradecká se Siniakovou spolu hrály čtyřhru poprvé v roce 2014, ale stabilní dvojici tvoří až od začátku této sezony. Na titul letos nedosáhly, ale zahrály si pětkrát finále, naposledy na grandslamovém US Open.

Hradecká hrála na Turnaji mistryň už třikrát s bývalou tradiční partnerkou Andreou Hlaváčkovou, v roce 2012 ještě v Istanbulu neuspěly ve finále. Siniaková se měla na prestižní akci pro osm nejlepších párů sezony i osm singlistek představit poprvé.

Turnaj mistryň se bude hrát od 22. do 29. října. O Trofej Martiny Navrátilové budou usilovat Andrea Hlaváčková s Maďarkou Timeou Babosovou a Květa Peschkeová s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou, ve dvouhře nastoupí Karolína Plíšková.

Před Hradeckou už sezonu předčasně ukončili z českých tenistů Radek Štěpánek, Adam Pavlásek i Lucie Šafářová.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články