Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Heninová imitovala tenis a zpívala v televizní show

Brusel - Tenistka Justine Heninová ukončila letošní sezonu kvůli zranění lokte a volný čas využívá k různým aktivitám. Už sice začala s lehkým tréninkem, ale v neděli se představila i v roli zpěvačky a tanečnice v belgické televizní show na podporu charitativní společnosti Cap 48, pomáhající handicapovaným lidem. Fondu se letos povedlo vybrat rekordních 4,056 milionu eur (téměř 100 milionů korun). Bývalá první hráčka světa se na pódiu objevila v bílém saku a kalhotách s vlasy vyčesanými do drdolu a zpívala píseň "Now, it's time" složenou Gabrielem Madiatou. Jí a jejímu černě oděnému pěveckému partnerovi s kloboukem dělalo doprovod osm tanečnic.

Heninová tančila, stepovala a došlo i na imitaci tenisových úderů. Obecenstvo si její vystoupení užilo a ocenilo píseň bouřlivým potleskem vestoje.

Osmadvacetiletá Heninová se letos v lednu vrátila k tenisu po rok a půl dlouhé pauze a hned postoupila do finále Australian Open. V sezoně vyhrála dva turnaje ve Stuttgartu a v Hertogenboschi, ale v osmifinále Wimbledonu si poranila pravý loket a sezonu předčasně ukončila.

Na kurtu by se Heninová měla objevit v prosinci při exhibici s krajankou a vítězkou US Open Kim Clijstersovou. Pak plánuje nastoupit za Belgii v Hopmanově poháru a hrát turnaje v Austrálii.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články