Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Chytila jsem začátek a pak už to šlo. Ani fanoušci mě nerozhodili, líčila Fruhvirtová

Tak daleko se ještě nedostala. Linda Fruhvirtová postoupila v 17 letech do třetího kola Australian Open, když vyřadila domácí Kimberly Birrellovou. Přestože většina fanoušků fandila proti ní, atmosféra se jí líbila. Její další soupeřkou bude Markéta Vondroušová.

Linda Fruhvirtová
zdroj: ČTK / AP / Asanka Brendon Ratnayake

"Je to super úspěch, ale pořád jsem ještě v turnaji. Uvidíme, jak daleko se můžu dostat," řekla Fruhvirtová. "Dnešní zápas jsem si moc užila. Jsem ráda, že jsem ho zvládla, a těším se na další," doplnila.

O sedm let starší Birrellové odvrátila pět ze šesti brejkbolů a vylepšila si grandslamové maximum. Tím bylo 2. kolo z loňského US Open. "Podařilo se mi chytit začátek, což bylo dobré. Hrály jsme na velkém kurtu a byla super atmosféra. I když asi většina lidí chtěla, aby vyhrála domácí hráčka, atmosféru jsem si užila. Bylo to fajn," prohlásila Fruhvirtová.

I když většina diváků fandila soupeřce, nevadilo jí to. "Blbě řečeno, jsem na to zvyklá. Když jsem byla menší, moc lidí mi také nefandilo. Dneska mě to nerozhazovalo. Ať už fandili komukoliv, atmosféru jsem si užila," uvedla Fruhvirtová, která se v dalším kole střetne s Markétou Vondroušovou.

Zdroj
ČTK, Radiožurnál

Hlavní zprávy

Nejčtenější články