Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Další úspěch pro Brázdovou a Přívratského. Na SP v Čchang-wonu ovládli mix v malorážce

Lucie Brázdová a Jiří Přívratský vyhráli na Světovém poháru v Čchang-wonu smíšenou soutěž v třípolohové střelbě z malorážky. Ve finále porazili domácí Korejce Kim Čong-hjona a Song Če-won 17:11.

Je nám líto, video expirovalo.
Brázdová a Přívratský ovládli na SP v Čchang-wonu mix v malorážce

V rychlopalné pistoli obsadili v mixu čeští reprezentanti Anna Dědová a Martin Podhráský čtvrté místo. V souboji o bronz podlehli indické dvojici.

Brázdová s Přívratským si připsali v Čchang-wonu další společný úspěch. Minulý týden získali bronz v soutěži smíšených dvojic ve střelbě ze vzduchové pušky.

Oba v Koreji zaznamenali už druhé vítězství. Brázdová ve vzduchové pušce vybojovala i první individuální triumf ve Světovém poháru. Přívratský se v neděli podílel na prvenství družstva mužů v třípolohové střelbě z malorážky.

Čeští střelci zatím nasbírali tři zlaté a dvě bronzové medaile a jsou v Čchang-wonu čtvrtou nejúspěšnější výpravou.

SP ve sportovní střelbě v Čchang-wonu (Korea):

Mix:

Sportovní malorážka 3x20 ran - finále: Přívratský, Brázdová (ČR) - Kim Čong-hjon, Song Če-won (Korea) 17:11, o 3. místo: Welsch, Janssenová - Dallinger, Beerová (všichni Něm.) 16:10.

Rychlopalná pistole - finále: Han Te-jun, Kim Čang-mi - Song Čong-ho, Kim La-na (všichni Korea) 16:10, o 3. místo: Sangvanová, Bhanvala (Indie) - Dědová, Podhráský (ČR) 16:12.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články