Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
AZ-kvíz tentokrát s Fortunou

Pokerová senzace Staszko v Praze dohrál

Praha - Ve Světové sérii v Las Vegas získal druhé místo, v Praze se s European Poker Tour (EPT) rozloučil už po druhém dnu. Martin Staszko, senzace neoficiálního mistrovství světa v pokeru, neměl ve středu večer příliš štěstí.

Pražský turnaj hostí 722 pokerových hráčů, což je nejvíc v historii EPT. Jeho vítěz si odnese 775 tisíc eur (v přepočtu asi 19 milionů korun). Třinecký Martin Staszko, nejznámější hráč pokeru v tuzemsku (nejen kvůli své flanelové košili), to ale nebude. Do třetího dne nepostoupil ani jeho přemožitel ze Světové série, kapucínový Němec Pius Heinz. Skončila i tenisová legenda Boris Becker.

Naopak stále hraje třeba britská profesionálka Liv Boerrová a také pět Čechů - mezi nimi třeba Michaela Smrčková, která prošla kvalifikací na internetu, nebo Petr Jaroš, jenž je se zatím nejlepším umístěním na 11. místě. Kdo nakonec vyhraje, bude jasné v sobotu večer.

V Praze byl v neděli ještě před startem EPT překonán Guinnessův světový rekord v počtu lidí, kteří naráz začali hrát poker na internetu. Do karetního on-line turnaje se přihlásilo rovných 200 000 hráčů.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články