Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Za oponou 58. Rally Šumava Klatovy

Golfový turnaj Pink Bubble pomohl onkologicky nemocným

Beroun – Nadační fond Pink Bubble se snaží pomáhat onkologicky nemocným mladým lidem. Ve čtvrtek 3. října nadace pořádala dobročinný golfový turnaj, jehož výtěžek putuje na zajištění ozdravných aktivit. Turnaj navíc ozdobila účast několika známých sportovních osobností.

Sportovní hodnotu turnaji dodala účast golfových profesionálů Luboše Štiky a Davida Cartera, který s nadací dlouhodobě spolupracuje. "Jsem rád, že tady mohu hrát, a snad vybereme dost peněz. Cokoliv můžete udělat pro charitu, je důležité," připomíná Carter.

Účastí přispěl ke zdaru celé akce také flight ČT sport. Trojici Kateřina Nekolná, Michal Dusík a hokejový komentátor David Pospíšil doplnila Anna Racková z Redakce zpravodajství. V týmové soutěži se čtveřice do popředí nedostala, ale stupně vítězů ani body tentokrát důležité nebyly.

"Líbí se mi myšlenka celé nadace. Je skvělé, když se sejdou lidé, kteří dokáží udělat něco pro ostatní. Jsem moc rád, že jsem tu byl," prohlásil Dusík. Nadační fond Pink Bubble získal pro svou činnost přes půl milionu korun.


Hlavní zprávy

Nejčtenější články