Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Kdo pojede do Koreje? Jandač oznámí 25 hokejistů pro olympijskou reprezentaci

Už odpoledne zavládne konec spekulací o tom, kdo z českých hokejistů pojede do korejského Pchjongčchangu na letošní olympijské hry. Trenér Josef Jandač totiž oznámí pětadvacetičlennou nominaci národního týmu. Jasno je prakticky jen o pravděpodobném kapitánovi, kterým by měl být Martin Erat. Olympijskou nominaci sledujte od 16:00 na ČT sport a ctsport.cz.

Sport
zdroj: ČT4

Trenér hokejové reprezentace Josef Jandač dnes oznámí nominaci na olympijské hry, kde budou poprvé po dvaceti letech chybět hráči z NHL. Na odpolední tiskové konferenci zveřejní jména 25 reprezentantů, s kterými počítá pro hry v Pchjongčchangu.

Národní tým by měl z velké části stát na hráčích, kteří se v prosinci představili na Channel One Cupu, kde česká reprezentace vyhrála všechny tři zápasy s Finskem, Kanadou a Švédskem. Jandač poté uvedl, že hodlá na olympiádě vsadit na zkušené hokejisty.

Před olympijským turnajem absolvují čeští reprezentanti 11. února generálku s Finskem, kterou odehrají v Soulu. O čtyři dny později vstoupí do olympijských her zápasem proti korejskému výběru.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články