Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Golf Time

Další olympiáda, přesto velká premiéra. Vernera čekají první Hry v pozici komentátora

Atmosféru olympijských her zná velice dobře, což není nijak překvapivé. Tomáš Verner vyráží už na svoje čtvrté. Přesto ty v Jižní Koreji pro něj budou v něčem velkou premiérou. Bývalý český krasobruslař se poprvé objeví za komentátorským pultíkem.

Tomáš Verner
zdroj: ČTK/ZUMA

Po třech olympiádách, které strávil na ledě a v nichž nejlépe, v Soči, obsadil jedenácté místo čeká na Tomáše Vernera nová výzva. Po konci závodní kariéry se už nebude připravovat, jak nejlépe skočit který skok, ale v přímých přenosech České televize bude jednotlivé prvky hodnotit.

"Na chvilku se vžiju do role sportovce, na chvilku budu táhnout svoji tašku českého olympijského týmu za sebou hrdě a pak mi dojde, že jsem součástí týmu, ale ne sportovního," připravuje se na přílet do Koreje Verner.

Bývalý český reprezentant není žádným komentátorským zelenáčem a v roli experta působil poprvé už na světovém šampionátu v roce 2015. "Určitě jsem byl víc nervózní jako krasobruslař, ale jsou výkony, kdy jsem nervózní za své kamarády," popsal mistr Evropy z roku 2008.

Krasobruslení na olympiádě tak bez Vernera nebude ani letos.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Verner jede na další Hry, poprvé ale v roli komentátora

Hlavní zprávy

Nejčtenější články