Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Vondra tradičně ocenil sportovce Dukly včetně Synka a Kulhavého

Praha - Ministr obrany Alexandr Vondra tradičně ocenil 25 sportovců a 9 trenérů Dukly Praha za úspěšnou reprezentaci a popřál jim vše nejlepší do nové olympijské sezóny. Mezi oceněnými byli i dva žhaví kandidáti na olympijský úspěch příští rok v Londýně skifař Ondřej Synek a biker Jaroslav Kulhavý.

Vondra ocenil sportovce Dukly
zdroj: ČT24

"Tyhle akce jsou vždycky pěknou těčkou a člověk si uvědomí, že ta sezona byla skutečně úspěšná," ocenil poděkování nejlepší český biker Jaroslav Kulhavý. Úspěšný biker je ale momentálně při tréninku limitován. V létě totiž havaroval a s následky pádu z kola se potýká dodnes. Stále ho trápí problémy se zuby.

"Trápí mne to i teď, ale chci se začít naplno připravovat, protože přecijen se sezona kvapem blíží a bude hodně důležitá," prohlásil oceněný závodník Kulhavý.

Důkladnou přípravu má v plánu i vicemistr světa skifař Ondřej Synek. Pro něj je ale následující rok stejně důležitý jako každý jiný. "Je to normální sezona a závody budou taky normální, akorát na to bude koukat víc lidí," zhodnotil olympijský rok skifař Synek.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články