Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Pětibojaři Novotná s Kufem závěrečné smíšené štafety v Ankaře nedokončili

Finále Světového poháru v Ankaře vyvrcholilo štafetou smíšených dvojic, český pár Veronika Novotná a Jan Kuf ji ale nedokončili. Po základním kole šermu a jízdě na koni odstoupili, protože Kuf po sobotním individuálním závodě nestačil zregenerovat a před blížícím se mistrovstvím světa česká výprava nechtěla riskovat případné zdravotní komplikace.

Jan Kuf
zdroj: ČTK/Fotobanka ČTK autor: Komorous Filip

Všichni tři čeští pětibojaři v sobotu skončili v elitní desítce. Kuf ji uzavíral. "Honza šel dnes třetí závod ve třech dnech. Teprve včera večer nám organizátoři upřesnili časový program dnešního závodu, který začínal už v půl osmé ráno. Doba na regeneraci byla proto extrémně krátká," uvedl reprezentační trenér Jakub Kučera.

MS začne za čtyři týdny. "Hlavně pro Veroniku bylo proto důležité, aby nejela do Alexandrie s tím, že její poslední parkur dopadl eliminací. Dnešní parkur zvládla velmi dobře, i když třeba časový limit jsme tentokrát vůbec neřešili," dodal Kučera. Češi po dvou disciplínách nepatřili mezi nejlepší, proto po parkuru odstoupili. Vyhráli Balász Szép a Michelle Gulyásová z Maďarska.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články