Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: Blahopřání

Záhrobská čelí stalkingu, podezírá z něj otce

Praha - Tým Šárky Záhrobské se obrátil na policii kvůli stalkingu, z nějž podezírá lyžařčina otce a bývalého trenéra Petra Záhrobského. Informoval o tom Deník Sport. Sjezdařka údajně čelí přívalu telefonátů ze skrytého čísla, zpráv a e-mailů, často velmi nepříjemných a vulgárních. Jejímu trenérovi Pavlu Šťastnému zase někdo volal v roli neexistujícího novináře. "Předmětem toho, že zastupujeme sportovce, je i jejich obrana a ochrana. Bráníme naše klienty všemi dostupnými a účinnými prostředky," uvedl Karel Tejkal, mluvčí agentury Česká sportovní, jež lyžařku zastupuje.

"Jsou věci, které podle mě nepatří do novin, ale jsou věci, které nepatří mezi slušné lidi do normální společnosti," vzkázala Záhrobská. Její otec pouze uvedl, že má s dcerou "ty nejlepší vztahy".

Záhrobské se v poslední době nedaří

Problémy se vyhrotily, když se Záhrobská předloni s otcem rozešla a změnila kouče. Místo Záhrobského ji nyní vedle Štastného vede i kondiční trenér Antonín Strach.

V letošní sezoně se mistryni světa z roku 2007 a bronzové olympijské medailistce z Vancouveru výsledkově nedařilo. Úpravy slalomové techniky nesl otec velmi nelibě a po dvanáctém místě na mistrovství světa trenéry veřejně ostře kritizoval.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články