Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Nabírám energii zpátky, říká odpočatá Ledecká a už se těší do Ga-Pa

Ester Ledecká už se zdá být opět odpočatá, plná chuti závodit a sbírat body ve Světových pohárech na lyžích i na snowboardu. Díky omezenému programu v ruské Krasné Poljaně, kde se díky přívalu sněhu závodilo jen v neděli, mohla nabrat energii a vylepšila si náladu desátým místem v superobřím slalomu. A už se chystá na příští týden do Garmisch-Partenkirchenu, kde nejspíš kromě dalšího super-G pojede i dva sjezdy. Vypadá to totiž, že se v Ga-Pa pojede i náhrada za sobotní zrušený sjezd v Rusku.

Ester Ledecká
zdroj: ČTK autor: Stejskal Ivo

"Sezona je náročná, protože jsou tam dlouhé přesuny, vybalování a balení na hotelu. To mě unavuje nejvíc. Teď bylo fajn, že jsme byli na jednom místě, trochu jsme potrénovali na jednoduchém kopci, pořád jsem se hýbala. Energii nabírám zpátky," tvrdí čtyřiadvacetiletá Češka, na niž v minulém týdnu dolehla únava z předchozího programu a přechodů ze snowboardu na lyže.

Překvapivá olympijská vítězka v superobřím slalomu v neděli zajela v této disciplíně nejlépe ve Světovém poháru. "Každopádně výsledek je to skvělý a každé umístění do desítky je fantastické. Jsem na sebe i celý tým pyšná. A jen doufám, že to takhle budeme držet a podaří se nám udělat další skvělé výsledky," poznamenala.

Loni se v ruském středisku Roza Chutor kvůli počasí nezávodilo vůbec a letos hrozilo něco podobného. "Ze začátku to bylo déja vu. Padalo hrozně moc sněhu, a i když organizátoři dělali, co mohli, tak udržet sjezdovku tak dlouho ve formě není jen tak. Ale zvládli to a jsem moc ráda, že jsme alespoň dnes mohli jet. Ten sjezd se opravdu nedal. Nebylo by to dost bezpečné," konstatovala třetí žena v pořadí Světového poháru ve sjezdu.

Doufá, že by se v Ga-Pa mohly jet dva sjezdy. "Je možné, že ho nahradí teď v Garmischi. Bavili se o tom alespoň trenéři na schůzi. Jen nevím, jestli je to už konečné rozhodnutí. Ale samozřejmě by bylo fajn, kdyby nám ho nahradili," přála si.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články