Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Hledání nejlepších amatérských lyžařů ČR s ČT sport ovládli Arnold a Kovaříková

Špindlerův Mlýn - O víkendu ve Špindlerově Mlýně dospěla k vrcholu třetí řada projektu S ČT sport na vrchol. Hledání nejlepších amatérských lyžařů se zúčastnilo přes 2 300 nadšenců. Na vítězství tentokrát dosáhli Barbora Kovaříková a Jan Arnold.

Osmatřicetiletý manažer Jan Arnold prošel závodem na jedničku - jako první si výhrou v premiérovém závodě na Ještědu zajistil účast v semifinálovém kempu, z něj do pětičlenného finále postoupil prvním časem a obě náročná finálová kola na strmé sjezdovce zajel nejrychleji, konkurenci porazil o více než sedm vteřin a zaslouženě soutěž ovládl. "Je tady úžasná atmosféra. Mám co předávat svým dětem, protože je to taky nakopne, když vídí svého tatínka, jak závodí," rozplýval se vítězný Arnold.

19letá studentka mezinárodních vztahů Barbora Kovaříková prožila příběh velkého návratu, loni jako jedna z favoritek v semifinále spadla. Posilněna touto zkušeností však letos všechny nástrahy ustála. Stejně jako Jan Arnold se může těšit na soustředění s českou reprezentací sjezdařů na ledovci nebo na návštěvu závodu světového poháru. "Člověk si asi na ty správné okamžiky musí počkat - všechno to prostě přijde časem," usmívala se Barbora Kovaříková - vítězka 3. řady S ČT sport na vrchol.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články