Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Možná je na čase začít uvažovat výš, míní po nečekaném začátku sezony Razýmová

Kateřina Razýmová má za sebou skvělý vstup do nové sezony. V prvních závodech ve Finsku zaznamenala páté a deváté místo. Šlo o jednoznačně nejlepší výsledky v kariéře. Na další pokračování seriálu se chystá na západě Čech. 

Je nám líto, video expirovalo.
Vůbec jsem s tím nepočítala, ohlíží se lyžařka Razýmová

Razýmová dvěma umístěními v nejlepší desítce ve finské Ruce překvapila nejen veřejnost, ale hlavně sebe. "Byl to prostě výsledek, se kterým jsem vůbec nepočítala. A o to větší překvapení to pro mě samozřejmě bylo. Chvíli to teď asi budu ještě vstřebávat," líčila Razýmová.

Po návratu do Česka se vrátila k tréninku, který směřuje ke dvěma vrcholům sezony: povánočnímu seriálu Tour de Ski a lednovému Světovému poháru v Novém Městě na Moravě.

Zatímco sezonu začínala v roli outsiderky, do její další části už zřejmě půjde s jinými plány. "Já jsem do sezony vstupovala s tím, že bych se chtěla přiblížit v co nejvíce závodech bodům nebo bodovat do třicátého místa," popisuje.

"Teď je možná na čase začít uvažovat výš, tak uvidíme, jak se s tím poperu a jak to dopadne," dodala Razýmová po nečekaném začátku sezony.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články