Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Zlín podá žalobu na obránce Vítkovic Stehlíka

Zlín - Vedení extraligových hokejistů Zlína podá u soudu žalobu na vítkovického obránce Richarda Stehlíka, který úderem pěstí do obličeje v přerušené hře zranil zlínského útočníka Jaroslava Balaštíka. Ten nemohl měsíc hrát hokej a chyběl v prvních šesti extraligových kolech. Občanskoprávní žaloba je dalším krokem zlínského klubu, jenž původně nabídl Stehlíkovi mimosoudní vyrovnání. Incident se odehrál v srpnu při utkání Tipsport Cupu a Balaštík utrpěl zlomeninu nadočnicového a podočnicového oblouku.

Stehlík měl Balaštíkovi podle zlínského návrhu uhradit ušlý měsíční zisk. To ale slovenský hokejista v dresu Vítkovic odmítl. "Po Stehlíkově incidentu vznikla našemu klubu finanční újma. Balaštíka jsme museli platit, přestože netrénoval a tím ani nehrál utkání. Proto požadujeme po Stehlíkovi finanční náhradu," uvedl na dnešní zlínské tiskové konferenci místopředseda představenstva Juraj Surovič.

Vedení zlínského klubu by chtělo vleklý případ brzy ukončit. "Celou záležitost mají ve svých rukou právníci, kteří mají k dispozici dostatek důkazů k podání žaloby, a nikoliv pouze trestního oznámení," dodal manažer pro komunikaci Patrik Kamas.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články