Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Za Poprad by v KHL mohlo hrát 12 českých hokejistů

Poprad - V kádru nováčka KHL z Popradu by mohlo být dvanáct českých hokejistů. Vyplývá to ze čtyřiadvacetičlenné soupisky Lva, kterou zveřejnil deník Sovětskij sport. Kontrakty hráčů by měly být potvrzeny do konce týdne. Český trenér Radim Rulík by měl mít k dispozici dva české brankáře, tři obránce a sedm útočníků. Druhou polovinu týmu tvoří Slováci a kanadský zadák Doug O'Brien, jenž uplynulé dvě sezony strávil v české extralize v Plzni a ve Spartě.

Branku Popradu by měl hájit Tomáš Duba, jenž naposledy hostoval ve Zlíně z Třince. Druhým českým gólmanem bude kladenský Martin Falter, jenž je v klubu zatím na testech.

V obraně Lva je zkušený Tomáš Klouček (naposledy Astana), liberecký Jiří Hunkes a účastník letošního mistrovství světa hráčů do 20 let Bohumil Jank (České Budějovice). 

V útoku by měli nastupovat Jaroslav Kristek (Košice), Stanislav Balán (Zlín), extraligový mistr s Třincem Vojtěch Polák, Václav Nedorost (Novokuzněck), Marek Melenovský (Karlovy Vary), Tomáš Netík (CSKA Moskva) a bývalý kapitán pražské Sparty Martin Chabada, jenž letos se Södertälje sestoupil ze švédské ligy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články