Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Vary dostaly jedenáctku, Hradec už je druhý

Praha - Sparta opět dokázala svou herní pohodu a odnesly to nevídaným způsobem Karlovy Vary, které jedenáctkrát inkasovaly. Za Spartu se na druhé místo nasunul Hradec Králové po výhře nad Kladnem. Nedařilo se naopak Slavii, která prohrála ve Vítkovicích stejným výsledkem jako Pardubice ve Zlíně. Jediný gól stačil Liberci k výhře nad Brnem, v Plzni dokonce gól ze hry vůbec nepadl a o výhře Západočechů nad Litvínovem musely rozhodnout nájezdy. Chomutov se zatím nevzpamatoval, doma prohrál s Třincem a je nadále poslední.

Radující se Hradečtí
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Zlín - Pardubice 4:2

Hokejisté Zlína porazili Pardubice 4:2 a i podruhé v sezoně tak vyšli v souboji s Východočechy vítězně. Zápas rozhodly dvě branky Filipa Čecha ve třetí třetině. Berani tak potvrdili předchozí výhru z Karlových Varů a pošesté za sebou bodovali, Pardubice si připsaly šestou porážku ze sedmi posledních utkání.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248858-zlin-si-doma-poradil-s-pardubicemi/)

Vítkovice - Slavia 4:2

Hokejisté Vítkovic zdolali Slavii Praha 4:2 a v tabulce se bodově dotáhli na osmé Pardubice. Ostravské hráče nasměrovala k výhře pasáž mezi 13. až 22. minutou, kdy brankami Petera Húževky, Rudolfa Huny a Ondřeje Romana otočili skóre z 0:1 na 3:1. Po snížení hostí přidal v závěru definitivní pojistku druhou trefou v utkání Húževka. Pražané po sérii pěti výher prohráli podruhé za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248868-vitkovice-otocily-zapas-se-slavii/)

Liberec - Brno 1:0

Hokejisté Liberce zdolali Kometu Brno 1:0. Těsné vítězství zajistil svěřencům kouče Pavla Hynka gól zadáka Jiřího Hunkese z 12. minuty, čisté konto vychytal Marcel Melicherčík. Bílí Tygři pošesté za sebou v domácím prostředí bodovali, pět utkání během této šňůry vyhráli.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248870-liberci-stacil-k-vyhre-nad-brnem-jediny-gol/)

Sparta - Karlovy Vary 11:0

Hokejisté pražské Sparty rozdrtili Karlovy Vary 11:0 a vyrovnali výší výhry rekord samostatné české soutěže. Čtyři body za dvě branky a stejný počet asistencí si připsal nejproduktivnější hráč soutěže Petr Ton a gólman Tomáš Pöpperle udržel popáté v sezoně čisté konto.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248867-sparta-znemoznila-vary-11-goly-a-vyrovnala-rekord/)

Hradec Králové - Kladno 2:0

Druhou nulu v sezoně vychytal brankář Hradce Králové Pavel Kantor, který tak v 18. kole extraligy přispěl k domácí výhře Mountfieldu nad Kladnem 2:0. Východočeši se po tříbodovém úspěchu posunuli na druhé místo v tabulce.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248871-hradec-porazil-kladno-a-probojoval-se-na-druhe-misto/)

Plzeň - Litvínov 1:0 SN

Hokejisté Plzně porazili Litvínov 1:0 po samostatných nájezdech. V nepříliš pohledném utkání se čekalo na branku až do samostatných nájezdů, v nichž uspěli pouze domácí střelci Ondřej Kratěna s Jánem Sýkorou. Plzeň tak po 152 minutách protrhla střeleckou nemohoucnost a díky první nule Matěje Machovského v sezoně zdolala Litvínov, který i ve čtvrtém zápase pod vedením nových trenérů bodoval.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248882-v-duelu-plzne-a-litvinova-goly-nepadaly-rozhodly-az-najezdy/)

Chomutov - Třinec 2:5

Hokejisté Chomutova prohráli s Třincem 2:5 a po jedenáctém nezdaru z posledních dvanácti duelů jsou i nadále poslední. Na výhře Ocelářů se dvěma góly podílel útočník Martin Růžička.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248854-chomutovu-se-nedari-neporazil-ani-trinec/)


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články