Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

V Třebíči slavili 20 let první hokejové ligy. Na ledě se objevil Eliáš a Šmicer

Třebíč – Přes 2000 diváků v ochozech a na ledě celá řada známých osobností. Tak vypadal exhibiční hokejový zápas v Třebíči, kde se střetl při oslavě 20 let působení Horácké Slavie v první lize domácí výběr hvězd proti Olympu Praha. Za ten nastoupili třeba bývalé fotbalové opory pražských "S" Vladimír Šmicer nebo Horst Siegel.

Je nám líto, video expirovalo.
Eliáš, Hašek, Šmicer. Hokejisté Třebíče slavili 20 let v první lize

Do Vánoc ještě pár dní zbývá. Fanoušci hokejové Třebíče ale od svého klubu dostali předčasný dárek. Na zimním stadionu se mohli podívat na exhibiční zápas, v němž se na ledě představili známí hokejisté, fotbalisté či herci.

Domácí tým si totiž na oslavy 20 let v první lize pozval Olymp Praha, v jehož dresu bruslili mimo zmíněných Vladimíra Šmicera a Horsta Siegla třeba ještě bývalý předseda FAČR a trenér Ivan Hašek či herci Martin Dejdar s Pavlem Novým.

V dresu Horácké Slavie se zase představil asi nejslavnější odchovanec domácích Patrik Eliáš, který po operaci kolena v letošní sezoně stále čeká na šanci v NHL a na svátky se proto mohl vrátit domů. "Zdravotně i fyzicky jsem na tom dobře. Pak je to o tom, jestli má člověk ten drive. Teď jsem čtrnáct dní v Česku a užívám si čas vánoční. Po návratu do Spojených států se rozhodnu, co a jak," řekla dlouholetá opora New Jersey Devils, která se v utkání zapsala i mezi střelce.

Duel nakonec divákům nabídl gólové hody, jelikož brankáři tahali puk ze své svatyně hned čtyřicetkrát. Vítěz ale zůstal neznámý, jelikož po závěrečné siréně svítil na kostce výsledek 20:20.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články